Altres Serveis

 

ADMINISTRACIÓ DE FINQUES i LLOGUERS:

Administrem el patrimoni immobiliari de Comunitats de Béns, societats patrimonials, famílies i particulars, mitjançant un sistema de gestió integral, que permet garantir el màxim control de les relacions arrendatàries i del estat dels immobles, buscant en tot moment el màxim benefici.

 

Gestionem completament l’immoble: preparació i neteja de la finca, lliurament i recepció de claus, cobrament del lloguer i fiança, registre de l’inventari d’estris a l’entrada i sortida dels inquilins, devolució de la fiança i, el que ens diferència, anàlisi i proposta de solucions als problemes que puguin sorgir durant el període de lloguer en relació a l’habitatge.

COMERCIALITZACIÓ D'IMMOBLES:

 

Des de URBANFINQUES podem oferir-vos assessorament en la COMPRA, VENDA I LLOGUER d'immobles. Així, com Valoracions de mercat Gratuites, Assessorament Hipotecari i una amplia cartera de Clientes.

 

Utilitzem les principals plataformes immobiliàries del mercat per anunciar els productes que oferim, web pròpia, Facebook i presència a les principals xarxes socials.

 

GESTIÓ D'ASSEGURANCES:

 

Realitzem tot tipus d'assegurances, per particulars, comunitats o llogaters. Comparant i garantint sempre els millors preus i cobertures. Col·laborem amb les principals companyies asseguradores: Mapfre, Catalana Occidente, Mutua de Propietarios...

ARQUITECTURA:

 

Assessorament tècnic per qualsevol tipus de reforma necessària per al bon funcionament i manteniment de la comunitat.

 

Gestió per la realització de l'Informe per la Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE).

 

Cèdula d'habitabilitat.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA:

 

Realització de Certificats d' Eficiència Energètica (CEE).

 

L' eficiència energètica consisteix en la reducció del consum d'energia, mantenint els mateixos serveis energètics, sense disminuir-ne el servei, confort ni la qualitat de vida, assegurant el proveïment, protegint el medi ambient i fomentant la sostenibilitat.

La nostra empresa té com a missió oferir als nostres clients serveis d'assessorament especialitzat, propostes innovadores i solucions integrals, dins del camp de l'estalvi i l'eficiència energètica.

 

 

ASSESSORIA JURÍDICA:

Els proporcionem contacte amb diferents professionals experts en el sector immobiliari amb els quals es podran realitzar les gestions i consultes que siguin necessàries.

 

URBANFINQUES

C/ Roca, 31

08208 Sabadell

 

T. 93 191 42 30

info@urbanfinques.com

 

Els assessorarem sobre qualsevol servei gratuïtament i sense compromís.

Poden posar-se en contactem amb nosaltres.

 

 HORARI OFICINA:

 De dilluns a dijous:

       Matí 9:00h a 13:00h

       Tarda 16:00 a 18:00h

Divendres:

       de 9:00 a 13:00h

 

 VISITES PRESENCIALS-   DEMANA CITA PRÈVIA-

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar